Johnossi

I över ett decennium har Johnossi lockat fans att förlora sig i sitt musikaliska universum. Ett band som vägrar stå still. I nya bombastiska singeln ”Air Is Free” har man fortfarande basen i gitarr och trummor men expanderar sitt sound med bland annat blåsinstrument, kvinnlig kör och en modern produktion.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

380 kr
02/11
Linköping Konsert & Kongress

Läs mer om evenemanget

Kompisarna i svenska producent-teamet Astma & Rocwell (även med i bandet NONONO) delade Johnossis vision och satte sig i producentstolarna. Fullt medvetna om att de aldrig tidigare producerat ett rockband var de fast beslutna om att behålla bandets musikaliska kärna, men klä den i en ny modern ljudkostym.

 

Nya singeln ”Air Is Free” dundrar fram med en ljudbild i arenastorlek och är första smakprovet och startskottet för vad som komma skall längre fram i höst. Johnossi släpper en EP den 8 november med ”Air Is Free” som titelspår. Bandets femte album släpps sen i början av 2017.

Johnossi har efter massivt turnerande jorden runt det senaste decenniet mutat in sig som ett av de allra bästa livebanden. I mars - april 2017 tar dom sin högexplosiva show ut på vägarna igen. 

 

Vi kan gladeligen meddela att The Hanged Man kommer till Linköping Konsert & Kongress som support till Johnossi!
Bakom artistnamnet  döljer sig Rebecka Rolfart, tidigare gitarrist i Those Dancing Dats och basist i Vulkano. In och lyssna på senaste albumsläppet ”Of Blood Is Full” och peppa inför konserten 2 november!
 

 

Kom till Gardenbar på Konsert & Kongress för att ladda upp tillsammans med Mandelklubb och People inför konserten med Johnossi!

 

Tillsammans med Sensus Studieförbund bjuder vi in till ett skönt förhäng och uppladdning inför konserten med Johnossi.

 

Med start klockan 18.00 är du välkommen till Gardenbar på Linköping Konsert & Kongress där Dj-duon Noa och Måns från klubben ”Mandelklubb ”  med stor omsorg väljer låtarna som sätter stämningen inför konserten med The Hanged Man och Johnossi.

 

Musikälskare som vi är har vi även bjudit in bandet People. För er som drömmer er tillbaka till brittpoppens storhetstid under 90-talet är Linköpingsbandet People svaret. Med ett sound och scenspråk som påminner om ett visst brödrapar från Manchester kommer de bjuda på 30 minuter av solglasögon och starka melodier.

https://www.facebook.com/pg/peopletheband/about/?ref=page_internal
https://soundcloud.com/peopleofficial

 

Klockan 20.00 går The Hanged Man på scen, därefter ställer sig Johnossi i strålkastarljuset. SOM VI LÄNGTAT!

 

Sensus Studieförbund har under åren verkat i bakgrunden av de flesta av Linköpings konsertarrangemang såsom Stadsfesten, Keep It Loud och The Crypt. Nu tar man nya tag genom att i samarbete med Konsert & Kongress arrangera förfester till ett flertal evenemang där man presenterar liveband och DJ:s innan större artister för att utöka konsertbesökarnas upplevelse till en helkväll!

 

Sensus driver även Östergötlands största musikhus Ganymeden på Roxengatan i Linköping. Ett hus i 3 plan med 40 replokaler, studios, dj-repa, lounge mm.
www.sensus.se/ganymeden
 

Kvällens meny

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

 

Klassisk Toast Skagen *

Halstrad ryggbiff serveras med bearnaisesås, rostad potatis & smörstekt svartkål  *


295:-

 Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.


* Vi tillgodoser givetvis avvikande allergikost kontakta oss innan.

Praktisk information

Biljettkassan öppen: 8:00-21:00
Insläpp: 19:30
Åldersgräns: 13 år
Lokal: Garden, ståplats


OBS!
Garderob:
Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Om Linköping Konsert & Kongress


Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping
info@konsertkongress.se