Konferens Linköping
Konferens i Crusellhallen på Linköping Konsert & Kongress
Konferens Linköping

Boka konferens i Linköping. Upplevelsekreatör ingår.

Varför är Linköping så perfekt som konferensstad? Skälen är många, men låt oss nämna tre: För det första har Linköping ett perfekt läge mellan storstäderna och hög tillgänglighet med tåg, flyg och bil. För det andra har vi både erfarenheten och konferenslokalerna som gör skillnad. Och för det tredje får du en egen projektledare som älskar kreativa utmaningar.

En ytterligare anledning till att du borde hålla din nästa konferens här hos oss är att vi på Linköping Konsert & Kongress jobbar stenhårt för att kunna erbjuda en så klimatsmart konferens som möjligt. Hos oss är det den gröna vägen som gäller! Vill du veta mer och boka in din nästa hållbara konferens?

Kontakta oss om konferenser här

Ta en kontakt med oss här

Kontakta oss på 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se 

 

Recept på en lyckad konferens i Linköping? Anna avslöjar hemligheten.

”Jag har inställningen att varje konferens ska kännas unik och tydligt förankrad i kundens syfte. Med det som utgångspunkt hjälper jag till att planera och skapa ett innehåll som i varje del bidrar till en härlig helhetsupplevelse för konferensdeltagarna. Ända från första intrycket i entrén, till de inspirerande konferensmiljöerna och den fantastiska maten som vårt uppskattade kök bjuder på.

Vi hjälper även till med bokning av externa föreläsare eller artister som extra mervärde i konferensen, och som ett sätt att förhöja den visuella upplevelsen profilerar vi ofta den fysiska inramningen. Här är vi lika mycket upplevelsekreatörer som projektledare”, skrattar Anna Ring, projektledare Möten på Linköping Konsert & Kongress.

Kontakta oss nu

Vi skräddarsyr din konferens utefter dina önskemål.

Samtycke

Efter att ha läst vår Integritetspolicy

Integritetspolicy
Nyhetsbrev
© Linköping Konsert Kongress 2023. All rights reserved.