Konferens Linköping
Konferens i Crusellhallen på Linköping Konsert & Kongress
Konferens Linköping

Konferens i Linköping

Konferens & Kongress
Välkommen att boka din konferens eller kongress i Linköping. Vi på Linköping Konsert & Kongress har erfarenhet av att ordna lyckade möten. Hos oss möts människor i olika sammanhang och av olika anledningar. Vi vill ge våra gäster upplevelser utöver de vanliga och service som överträffar förväntningarna. Våra lokaler har förmånen att kunna erbjuda alltifrån små intima rum för intima samtal till en bankettsal för stora kongresser. Hos oss är alla möten möjliga!

En kontakt
Vi erbjuder arrangörer en egen projektledare som håller kontakten från förfrågan till uppföljning av ett evenemang, vilket är mycket uppskattat och ett framgångsrikt arbetssätt. Kontakta oss för diskussion, visning och offert.

Konferensmenyer
Vi erbjuder er ett flertal läckra, säsongsanpassade konferensmenyer att välja mellan, oavsett om ni är sugna på lunch, mingeltallrik, frukostbuffé eller en utsökt bankettmiddag.


Kaffe i pausen
Önskar ni kaffe under ert möte eller kanske i pausen rekommenderar vi varmt vår delikata kaffebuffé full med godsaker, frukt och nötter.

Välkommen att höra av dig till oss för mer information

Gör din offertförfrågan här

Kontakta oss på 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se 

 

Res till Linköping

Linköping ligger i hjärtat av Östergötland och det är enkelt att resa såväl till som inom staden.

E4:an passerar förbi strax utanför Linköping, bussar och tåg finns i närheten och flygplatsen, som har förbindelse med många destinationer, är belägen endast en kilometer bort. Den lokala kollektivtrafiken håller samman såväl stadsdelar som orter runtom i Östergötland.

Läs mer om hur du enklast tar dig till och runt i Linköping på visitlinkoping.se/planera

Hitta lokal

Hitta er lokal
Lokaler och miljöer är flexibla på Linköping Konsert & Kongress och inget arrangemang är för stort eller för litet. Oavsett om ni vill arrangera er nästa kongress, mässa, styrelsemöte ...

Företagsevent

Förväntansfull publik, en stämning som nästan når taket och känslor som svallar. Vem går inte igång på det? Vi fullkomligt älskar när huset är fullt av människor som unnat sig själva en helkväll ute. ...

Bilden visar en anställd dela ut en påse till konferensgäster

Service & Tjänster Service & Tjänster

20/03

För att göra er vistelse hos oss så bekväm som möjligt kan vi erbjuda en mängd tjänster. Följande konferenstjänster erbjuder vi:
 

  • Utformning av ett lämpligt anmälningsformulär med uppgifter om ...

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få tillgång till tips som får din nästa konferens eller evenemang att nå nya nivåer.