Två personer som sitter i en TV-studio på Linköping Konsert & Kongress

Linköping Streaming Studio – Livesänd ditt nästa möte

Att anordna säkra möten har aldrig varit viktigare än nu. Oron finns hos många av oss, likaså funderingen; Hur kan vi mötas på bästa sätt utan att fysiskt mötas? Hur kommunicerar vi med våra kollegor, anställda och kunder utan att kompromissa med mötets kvalitet? Lösningen är enkel. Använd Linköpings nya Streaming Studio på Linköping Konsert & Kongress som är skapad i samarbete med Lumen Bros och Cloud Production.

Du fokuserar på vad du vill säga - vi sköter resten! 
Den digitala miljön har stor betydelse för mötesupplevelsen, oavsett om det gäller 15 eller 1000 deltagare. Med Linköping Konsert & Kongress nya centralt belägna Streaming Studio kan du livesända ett professionellt möte digitalt. Allt du behöver göra, är att veta vad du vill säga – våra teknikkreatörer sköter resten! 

Egen morgonsoffa eller chattfunktion?
Konferens, föreläsning eller årsstämma? Vi skräddarsyr studion utifrån ditt behov. Studiosättningen är flexibel och formas beroende på vad du vill åstadkomma med ditt möte. En enkel sittning? En talarstol? Eller en egen morgonsoffa med företagets grafik i rutan där du interagerar med kollegor och anställda?

Livesändning på ditt sätt - redan imorgon
I vår studio kan du få upp till fyra kameror i en sändning, i olika vinklar, med professionellt ljud och ljus. Det finns flera sätt att livesända, exempelvis via Facebook, YouTube eller din egen webbsida. Varför inte lösenordsskydda sändningen eller använda en chattfunktion i rutan? Erfarna tekniker är redo att hjälpa dig. Eftersom studion redan finns på plats kan vi hjälpa dig med kort varsel. Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi gärna mer.

Ready, set, go online!


Kontakta oss

Malin Danielsson
Jobbtitel: Projektledare möten
konferens@konsertkongress.se
Lotta Hoffsten
Jobbtitel: Projektledare möten
konferens@konsertkongress.se
Anna Ring
Jobbtitel: Projektledare möten
konferens@konsertkongress.se