Konferens Linköping
Konferens i Crusellhallen på Linköping Konsert & Kongress
Konferens Linköping

Konferens i Linköping

Konferens & Kongress
Välkommen att boka din konferens eller kongress i Linköping. Vi på Linköping Konsert & Kongress har erfarenhet av att ordna lyckade möten. Hos oss möts människor i olika sammanhang och av olika anledningar. Vi vill ge våra gäster upplevelser utöver de vanliga och service som överträffar förväntningarna. Våra lokaler har förmånen att kunna erbjuda alltifrån små intima rum för intima samtal till en bankettsal för stora kongresser. Hos oss är alla möten möjliga!

En kontakt
Vi erbjuder arrangörer en egen projektledare som håller kontakten från förfrågan till uppföljning av ett evenemang, vilket är mycket uppskattat och ett framgångsrikt arbetssätt. Kontakta oss för diskussion, visning och offert.

Kontakta oss på 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se 

Konferensmenyer

Vi erbjuder er ett flertal läckra, säsongsanpassade konferensmenyer att välja mellan, oavsett om ni är sugna på lunch, mingeltallrik, frukostbuffé eller en utsökt bankettmiddag.


Kaffe i pausen
Önskar ni kaffe under ert möte eller kanske i pausen rekommenderar vi varmt vår delikata kaffebuffé full med godsaker, frukt och nötter.

Våra lokaler

Här hittar ni PDF som visar alla våra konferenslokaler. Om du inte riktigt vet exakt vad ni söker, använd gärna vårt kontaktformulär på sidan Boka möte så hjälper vi dig vidare.

Klicka på länken här:

Samlingsdokument alla lokaler

Resa till Linköping

Linköping ligger i hjärtat av Östergötland och det är enkelt att resa såväl till som inom staden.

E4:an passerar förbi strax utanför Linköping, bussar och tåg finns i närheten och flygplatsen, som har förbindelse med många destinationer, är belägen endast en kilometer bort. Den lokala kollektivtrafiken håller samman såväl stadsdelar som orter runtom i Östergötland.

Läs mer om hur du enklast tar dig till och runt i Linköping på visitlinkoping.se/planera

Gör din bokningsförfrågan här

Knapp som leder till bokningsformuläret för konferensbokning