Mannen med den svarta hatten

Henrik Berggrens hyllade och omtalade turné tar snart plats hos oss på Linköping Konsert & Kongress. Aftonbladet skriver vid turnépremiären att ”Henrik Berggren bevisar ännu en gång att allting är möjligt” och Göteborgsposten att ”En mörk gnista tände Liseberg”. Den 15 december kommer denna gnista att tända Linköping i vintermörkret.

Mycket har hänt sedan avskedet av Broder Daniel den mörka augustikvällen 2008. Och nu är sångaren aktuell med sitt soloalbum tillika triumfkort ”Wolf´s Heart”. Henrik fick diagnosen kroniskt trötthetssyndrom för några år sedan. Men trots sin sjukdom bestämde han sig för att satsa på den nya skivan. En av de nya låtarna, ”I Need Protection” handlar just om hans sjukdom, där han liknar sitt tillstånd med att bli utsatt för napalm. Henrik har jobbat hårt med sitt nya album och han tvingades ta flera pauser i skapandet. Men all möda var värt det- skivan är fantastisk Henrik!

Några av oss kanske var där, på Way Out West 2008 och tog farväl av det kära Broder Daniel och lät sminket rinna längs våra blöta kinder. Vi byter nu ut sorgens tårar till lyckliga glädjetårar i ett kärt återseende med frontsångaren, mannen med den svarta hatten, Henrik Berggren.

Boka din biljett här.